Szuper Hetes, vagy Szent Hetes

A nevét a lelőhelyén található kristály-csoportulásról kapta, ami 7 fajta kőből áll. Nem minden darab Szuper 7-es kövecske tartalmazza mind a hét ásványt egyszerre, ám mégis rendelkeznek a szupererővel.
Miért? Mert erejét nem a 7 kőből meríti, hanem a misztikus lelőhely szent szelleme járja át ezt a ritka, spirituális követ. Ebben rejlik a titok!
Lehet kísérletezni a hét kristály egybefűzésével, de soha nem lesz belőlük Szent Hetes!!! 💎
Az eredeti Szuper Hetes lelőhelye Espirito Santos városa. Egy bányában és annak is csak egy járatában volt megtalálható, amit elöntött a víz. Később találtak még Szuper Hetest egy másik részen, ám ez is megszűnt azóta.
Éppen ezért ritka és drága kövek ezek. Sajnos rengeteg utánzat kő jelent meg a piacon. Az igazi Szent 7-es rettentő különleges erővel bír. Igen, nem véletlenül írtam a rettentő jelzőt. Az első kapcsolódásom ezzel a csodakővel néhány másodperc volt csupán, de olyan erős fejfájást kaptam tőle, hogy órák alatt szűnt csak ki. Nem voltam még kész rá. Nem álltam készen erőteljes rezgéseire, tisztítóhatására, nem voltam elég fejlett ahhoz, hogy viseljem, vagy akár birtokoljam.
El is telt némi idő, míg megvásároltam az első marokkövem.
A Szuper 7-es hathatósan nyugtat, önbizalmat ad, ám hatalmas energiája miatt feszültté, szétszórttá is teheti az embert.
Hatására bizsergést, zsibbadást, viszketést érezhetünk, főként a koronacsakránk (fejtetőnk) környékén.
Én most földöntúli megnyugvást éreztem, amikor nyakam köré tettem egy szál Szuper 7-es gyöngyöt, olyan ellenállhatatlan vonzalom kíséretében, hogy az első darab karkötő az enyém lett…
A spirituális fejlődésemnek tudom be, hogy végre kiválasztott magának és ékszerként viselhetem a további emelkedés reményében.
A csodakő titka, hogy a legenda szerint a Szent Lélek fényének lángját és erejét őrzi. Espirito Santos jelentése Szent Lélek!! 🕯😇🕯

Segítségével felerősödnek spirituális képességeink, rezgésünk, és akár a látás képességével is megajándékozhat. Sokan kezdenek el angyalokat látni a hatására.
Erősíti az életbe vetett ősbizalmat, jókedvre derít és önszeretetre tanít. Hatékony gyógyító lehet daganatos betegségeknél.
Bolygó szintű kő, mely az egész emberiség spirituális emelkedéséért, tisztításáért és gyógyításáért felel. Nem köthető egyik csakrához sem, az aurán és a tobozmirigyen keresztül hat.
Előfordul, hogy tükröt tart elénk, vagy tiszta, erőteljes energiája eleinte összezavarja a miénket és ettől esetlenné válunk, csetlünk-botlunk. Ezek a “mellékhatások” elmúlnak idővel.
Nyugodtan tedd félre egy kicsit a Szuper Hetes kövedet/ékszeredet, ha úgy érzed pihentetned kell a “kapcsolatotokat”.
Ez a kristály nem igényel tisztítást-töltést.
Nevezik még Melódiakőnek is, ez nekem annyira nem tetszik, sokkal inkább hívnám a Szent Lélek kövének. 🔥
Sajnos nem ajánlott mindenkinek! A túlontúl földhözragadt, vagy épp kimerültséggel küzdő embereknek nem javasolják, ahogy ideges, pörgős személyeknek sem.

Végül lássuk a 7 ásványt, melyek a Szent Hetest alkotják:
– Ametiszt
– Hegyikristály
– Füstkvarc
– Rutil/Turmalin
– Goetit
– Lepidokrokit
– Kokaxenit

A képen az első Szent Hetes karkötőm látható és a hozzá tartozó angyalka, mely Szuper Hetes és Hegyikristály szemet gyönyörködtető találkozása! 😇

Ui: Ha voltak még kétségeim afelől, hogy eredeti Szuper Hetest tartok a kezemben, azok eloszlottak a fotózás során. Ugyanis a második képem (amit fel akartam tenni, és rá is szerkesztettem a logót), teljesen elszállt… Pedig én láttam!!!