Napkő

A többi naphoz köthető kristályhoz hasonlóan a Napkő is igazi lelkesítő boldogságkő. Jószerencsét hoz, jókedvre derít, életörömmel és a nap éltető energiájával tölt fel. Serkenti a test öngyógyító képességét. Kedvességre, tettrekészségre ösztönöz. Kitűnő depresszió és az időjárás okozta hangulatromlás ellen. Fokozza az intuíciót és segít, hogy a nehéz időkben is valódi fényeddel ragyog. Feloldja a gátlásokat, a magányosság, és a különcség érzését. Magabiztossá és optimistává tesz. Tisztítja a csakrákat, eltávolítja a negatív, blokkoló kötelékeket az energiarendszerünkből.Segít, hogy függetlenek, erősek legyünk és megtanuljunk nemet mondani.A napfonatra téve eltávolítja az elfojtott érzelmeket.

Amit gyógyít: összehangolja valamint szabályozza a szerveinket és az idegrendszert, gyógyítja a gyomorfekélyt, a reumát a porcproblémákat, a torkot és a fájdalmakat.

!!!!! Napkőként gyakran értékesítik az úgynevezett Goldfluss ékszereket. A Goldfluss mutatós, csillogó, de valójában üvegből készül. A valódi Napkő a drágább ásványok közé tartozik, talán ezért is “hamisítják”.