Fogyás fogyókúra nélkül? Ez volt minden álmom!

Közeledik Az Európai Elhízás Elleni Nap! Ennek apropóján megosztom veletek apró titkomat, amivel jó pár kilótól megszabadultam az utóbbi időben. Az igazság az, hogy a fogyókúrákból rég elegem lett, viszont, ha már kristályprogramozó lettem, gondoltam mit veszíthetek egy karcsúsító csodakővel?

Az első próbálkozásom a testsúly-harmonizáló csomag volt, amit a kristály-tanfolyam keretein belül ismertem meg, karkötőbe fűztem az adott köveket. Biztosan hatásos, mert már érzek belső változást is a témában, de nem indult be a fogyás, pár hónap alatt sem. Le is tettem egy időre. (Most újra hordom.)

A csomaghoz tartozik egy elixírkristály is, ami tulajdonképpen programozott Tigrisszem. Ehhez rendeltem be egy adag kristályt, viszont túl nagyok voltak. Olyan ennivalóan pralinésan néztek ki, hogy bon-bonos dobozba tettem őket. (Emlékeztek még a képre? ) Aztán jött a mostanában rendszeressé vált isteni sugallat: Fogyi-Csoki lesz belőlük, majd beprogramoztam őket.

A Fogyi-Csoki gyorsan hatott, és úgyis, hogy este chipset ettem, és úgyis, ha csokit. 🙂 Minden nap velem van a zsebemben, és éjszaka is velem alszik. Már a harmadikat fogyasztom. Egy rejtélyes körülmények között eltűnt, egyet az ágyam nyelt el úgy, hogy nem tudom kiszedni. 😀

Az első mínusz kilók után olyan motivált lettem, hogy elkezdtem odafigyelni arra, hogy egészségesebben táplálkozzak, ez többnyire nem sikerül, de senkit nem szeretnék egészségtelen életvitelre buzdítani. A Fogyi-Csokit karcsúsításra programoztam, de az egészségtelen életmód következményei ellen nem véd meg.

Annak ellenére, hogy torna nélkül is fogyok, szeretnék majd újra sportolni valamit. Nagyon jót tenne a gerincemnek, és minél kevesebb a plusz teher, annál könnyebb és élvezetesebb a mozgás.

Folyamatosan hírt adok majd a kövecskéim hatásáról, eddig csak pozitív tapasztalatok és visszajelzések vannak.

Hamarosan mindenki számára elérhető lesz, jelenleg csak személyes átvétellel kérhető!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük