Ékszerek

DNS Mesterkristályok

12 db DNS Mesterkristály van, mindegyik más DNS-szál frekvenciájára rezeg, így támogatva a testünk genetikai tisztulását és a DNS újrakódolását.  Gyorsítja a test átalakulását szén alapúból szilícium alapúvá. A kristályszerkezet aktiválásával  megindul a változás, ezért fontos, hogy együttműködjünk a Mesterkristályokkal és együtt dolgozzunk velük az önmagunk és ezáltal az emberiség fejlődéséért.

1. szál – Ametiszt: biztosítja, hogy az isteni terv részese lehessünk és segíthessük annak megvalósulását.

2. szál – Hegyikristály: segíti az egyensúly megteremtését, mind magunkban, mind az univerzumban, néhányan gyökeres változások által élik ezt meg.

3. szál – Tigrisszem: „Ki vagyok én?” A Tigrisszem a 3. szál aktiválásával, segít, hogy újra megtaláljuk valódi énünket. Legtöbbünk sajnos eltéved ebben a rohanó világban, s elfelejtük létünk valódi értelmét.

4. szál – Rózsakvarc: A szívcsakrához kapcsolódik, és szeretteink, családunk tartozik ehhez a területhez. Gyakran új, megtanulandó lecke vezet a fejlődéshez, ne ijedjünk meg ettől.

5. szál – Szodalit: A kommunikáció területe, a torokcsakrához kapcsolódik. Nagyon erős szállá válhat, mely segít elhagyni a régi programokat, korlátozó szokásokat, hiedelmek. Segít, hogy ami a szívünkön, az szánkon legyen, így példát mutatva másoknak is.

6. szál – Citrin: A napfonat csakrán keresztül kapcsolódik be a lélek energiájába. Megvilágítja az egóval való kapcsolatot, újraegyesíti önvalónk minden szintjét, hogy tökéletes egyensúlyban élhessünk.

7. szál – Labradorit: Vizualizáció, mágia, telepátia, csodák. Magasabb tudatosságra ébredünk általa. Varázslatos dolgokra leszünk képesek a teremtésben. Az új gyermekek aktívan alkalmazzák e szál adottságait.

8. szál – Pirit: érzelmi szelektálás, önbecsülés, önmagunk tisztelete, saját magunk akadályozása. Aki ezzel a szállal dolgozik, komoly belső munkát végez a fentiekkel kapcsolatban.

9. szál – Szugilit: A döntés területe. Szeretet vagy félelem? Hajlandóak vagyunk befogadni a fényt és a tudást? Nincs többé langyos víz, vagy rálépünk az útra, vagy nem!

10. szál – Rodokrozit: Apai oldalról érkező hitrendszer felülvizsgálata, biológiai apától (akkor is, ha nem volt jelen életünkben), és egyéb apa szerepét betöltő családtag részéről. Ez megmutatja, hogy az életünk mely területét akadályozzuk ezekkel a rögzült/örökölt gondolatmintákkal.

11. szál – Csaroit: Az isteni célok felkutatása, földi küldetésünk megtalálása, megélése. Ebben támogat azáltal is, hogy tükröt mutat a minket segítő és hátráltató tényezőkről. „Hajlandó vagy a változásra? Hagyd hátra félelmeid és válj önmagad mesterévé!”

12. szál – Tiszta fehér kvarc: A végzet szála, beteljesülhet a sorsunk, rálépünk az utunkra. A lélek vezet minket, elveszítjük a kontrollt, de kár ez ellen védekezni. Jobb, ha átadjuk magunkat az isteni vezetésnek, és akkor minden a helyére kerül, beleértve magunkat is.

A DNS ékszerek tartalmazzák a 12 DNS Mesterkristályt, melyek a megfelelő sorrendben vannak felfűzve. Rózsakvarc, vagy Hegykristály golyók ölelik körbe őket és gyönyörűen csiszolt fazettált Hegykristályok kapcsolják össze őket.

Egy hozzászólás

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük