DNS Mesterkristályok

12 db DNS Mesterkristály van, mindegyik más DNS-szál frekvenciájára rezeg, így támogatva a testünk genetikai tisztulását és a DNS újrakódolását.  Gyorsítja a test átalakulását szén alapúból szilícium alapúvá. A kristályszerkezet aktiválásával  megindul a változás, ezért fontos, hogy együttműködjünk a Mesterkristályokkal és együtt dolgozzunk velük az önmagunk és ezáltal az emberiség fejlődéséért.

1. szál – Ametiszt: biztosítja, hogy az isteni terv részese lehessünk és segíthessük annak megvalósulását.

2. szál – Hegyikristály: segíti az egyensúly megteremtését, mind magunkban, mind az univerzumban, néhányan gyökeres változások által élik ezt meg.

3. szál – Tigrisszem: „Ki vagyok én?” A Tigrisszem a 3. szál aktiválásával, segít, hogy újra megtaláljuk valódi énünket. Legtöbbünk sajnos eltéved ebben a rohanó világban, s elfelejtük létünk valódi értelmét.

4. szál – Rózsakvarc: A szívcsakrához kapcsolódik, és szeretteink, családunk tartozik ehhez a területhez. Gyakran új, megtanulandó lecke vezet a fejlődéshez, ne ijedjünk meg ettől.

5. szál – Szodalit: A kommunikáció területe, a torokcsakrához kapcsolódik. Nagyon erős szállá válhat, mely segít elhagyni a régi programokat, korlátozó szokásokat, hiedelmek. Segít, hogy ami a szívünkön, az szánkon legyen, így példát mutatva másoknak is.

6. szál – Citrin: A napfonat csakrán keresztül kapcsolódik be a lélek energiájába. Megvilágítja az egóval való kapcsolatot, újraegyesíti önvalónk minden szintjét, hogy tökéletes egyensúlyban élhessünk.

7. szál – Labradorit: Vizualizáció, mágia, telepátia, csodák. Magasabb tudatosságra ébredünk általa. Varázslatos dolgokra leszünk képesek a teremtésben. Az új gyermekek aktívan alkalmazzák e szál adottságait.

8. szál – Pirit: érzelmi szelektálás, önbecsülés, önmagunk tisztelete, saját magunk akadályozása. Aki ezzel a szállal dolgozik, komoly belső munkát végez a fentiekkel kapcsolatban.

9. szál – Szugilit: A döntés területe. Szeretet vagy félelem? Hajlandóak vagyunk befogadni a fényt és a tudást? Nincs többé langyos víz, vagy rálépünk az útra, vagy nem!

10. szál – Rodokrozit: Apai oldalról érkező hitrendszer felülvizsgálata, biológiai apától (akkor is, ha nem volt jelen életünkben), és egyéb apa szerepét betöltő családtag részéről. Ez megmutatja, hogy az életünk mely területét akadályozzuk ezekkel a rögzült/örökölt gondolatmintákkal.

11. szál – Csaroit: Az isteni célok felkutatása, földi küldetésünk megtalálása, megélése. Ebben támogat azáltal is, hogy tükröt mutat a minket segítő és hátráltató tényezőkről. „Hajlandó vagy a változásra? Hagyd hátra félelmeid és válj önmagad mesterévé!”

12. szál – Tiszta fehér kvarc: A végzet szála, beteljesülhet a sorsunk, rálépünk az utunkra. A lélek vezet minket, elveszítjük a kontrollt, de kár ez ellen védekezni. Jobb, ha átadjuk magunkat az isteni vezetésnek, és akkor minden a helyére kerül, beleértve magunkat is.

A DNS ékszerek tartalmazzák a 12 DNS Mesterkristályt, melyek a megfelelő sorrendben vannak felfűzve. Rózsakvarc, vagy Hegykristály golyók ölelik körbe őket és gyönyörűen csiszolt fazettált Hegykristályok kapcsolják össze őket.

One thought on “DNS Mesterkristályok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük