41439916_298561730957064_5473668470824965215_n
Történet

Beszédes Akvamarin

Ma reggel, mint általában mindig, késésben voltam. Rohangásztam a fürdő és a szobám között. Már lassan indulnom kellett volna, miközben hirtelen földbegyökerezett a lábam. Ismeritek azt az érzést, amikor valaki annyira néz, hogy a tekintete már a bőrötöket perzseli, ugye? Az Akvamarin medálom volt az! Így akarta felhívni magára a figyelmemet! Szinte hallottam, ahogy azt kiáltja: “Vegyél fel!” Gyorsan a nyakamba is akasztottam majd elindultam dolgozni.

A történethez hozzá tartozik, hogy több, mint két hete beteg vagyok. Már az Ásványbörzére is betegen mentem. Ott találtunk egymásra az új medálommal, azonban csak múlt héten kezdtem el hordani (előtte az ágyat nyomtam). Mivel az Akvamarin hatásos gyógyítója a légúti problémáknak, így gyakran nyomtam hozzá a torkomhoz napközben.

Délben hazamentem ebédelni. Ekkor jött rám egy nagyobb fulladási roham, ami igen kellemetlen volt, így utána leültem kicsit az ágyamra megpihenni. Egyszer csak éreztem, ahogy csiklandozva végigszalad a nyakamon a lánc… Utánakaptam és megdöbbenve láttam, hogy elszakadt! Valószínűleg így jelezte az én csodás kis kövem, hogy kiszívta a gyulladást a szervezetemből és lemerült, elfáradt. Gyorsan megtisztítottam és rátettem töltődni a szintén újonnan szerzett Hegyikristály telepemre. Holnap újra együtt indulunk útnak a “nagyvilágba”! 🙂

 

Az Akvamarin medálom

 

Délután voltam vissza az orvoshoz és megerősítette, hogy a gyógyulás útjára léptem, már csak a jobb fülem hallását kellene visszavarázsolnom, viszont ehhez már az Ónixot fogom segítségül hívni.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük