Akva Aura Kvarc

A természet és a tudomány szerelmének gyümölcsei az Aura Kvarcok. Kifejezetten erős és intenzív rezgésűek. Az Aura Kvarcok harmonizálják, védik, tisztítják az aurát és élénkítik a csakrákat. A színben velük egyező csakrákra különösen erős hatást tudnak kifejteni.

Az Akva Aura a torok csakrához tartozik.

🌊

Az Akva Aura Hegyikristály és Arany párosításával jött létre. A víz elemhez köthető, ezért rendkívül nyugtatóan hat az érzelmekre és a lélekre, ugyanakkor hordozza a nap (arany) meleg éltető energiáját is.
Megszabadít a korlátozó energiáktól, és teret enged a változásnak, az újnak. Gyógyítja az aura sérüléseit, megszabadítja a stressz okozta hatásoktól és erősíti azt. Élénkíti a csakrákat, főként a torok csakrát. Segíti az érzelmek felszabadulását, a szívből jövő kommunikációt.
Ha a fejlődés útján a lelkünk energiája felszínre tör, akkor előhozza magasabb szintű képességeinket. Támogatja a ráhangolódást, az üzenetközvetítést, a kommunikációt, és az önkifejezést. Védelmez az asztrális és lelki támadásoktól, a behatolóktól.
Minden szinten eltávolítja a negatívitást, pozitív energiával tölt fel.
Megteremti a meditációhoz szükséges békét. Mint egy kristálytiszta tó: megtisztít, megnyugtat, feltölt és oltalmaz.
Erősíti más kövek gyógyhatását.
Amit gyógyít: Erősíti a csecsemőmirigyet és az immunrendszert, segít távol tartani a kórokozókat és baktériumokat. A torok betegségeinek is hatékony gyógyítója.